Åbningstider

Skydebanen har åbent hver lørdag fra Marts til og med September fra kl. 9.00 - 15.00.

Vær opmærksom i forhold til vores kalender da der kan forekomme specielle arrangementer:

Jagtskydning:

Er en nordisk disciplin med officielle Danmarks- og Nordiske mesterskaber.

Jagtskydning skydes enten til 24 eller 40 duers serier. Duerne er fordelt ligeligt mellem bagduer, højre og venstre duer samt spidsduer. Der skydes både til enkeltduer og dubleer.

Højre- og venstreduer flyver forbi skytten i en afstand af ca. 25 m. Bagduer flyver væk fra skytten og spidsduer flyver mod / over skytten i ca. 6 - 8 meters afstand.

Skeet:

Er en olympisk disciplin.

Skeet skydes på en bane med to tårne. Et højt og et lavt tårn.

Der skydes fra 7 standpladser placeret i en halvmåne mellem de to tårne samt en 8'ende placeret i midten.

Der startes på den standplads længst til venstre, ved det høje tårn, og sluttes af på pladsen i midten.

Duerne udløses med forsinkelse på 0 - 3 sek., og geværet må ikke løftes før duen er afsendt.

Der skydes til både enkeltduer og dubleer. Der må kun afgives et skud til hver due og duerne skal skydes inden for et afgrænset område.

Kiosk

Kiosken har åbent i skydebanens åbningstid, dog lukker kiosken først 15.30.

Der sælges følgende:

Penge gives ikke retur på gæstekort

40 Duer Jagt

Snack

Cigaretter

50 Kr.

Regler for benyttelse af skydebanen

Der må skydes med max. 28 gr. stålhagl, størrelse 7 el. 9 på banerne.

Høreværn / Skydebriller

Pr. 01.01.2013 bliver det påbudt alle skytter såvel som gæster at benytte høreværn eller ørepropper på skydebaner i Danmark.

Der kan lånes høreværn til børn på banen.

Det anbefales at der benyttes skydebriller.

Skydebanen kan benyttes af alle med gyldigt jagttegn eller bæretilladelse.

Det / den skal altid medbringes på banen under skydningen, og på forlangende fremvises til banepersonalet.

Har man det ikke med, må banen kun benyttes under ledsagelse af en instruktør.

Er man ikke i besiddelse af gyldigt jagttegn / bæretilladelse må man ikke bære eller anvende våben og ammunition på vores bane, uden at være ledsaget af en godkendt flugtskydningsinstruktør / våbenkursuslærer.

Der er godkendte instruktører på banen, til at hjælpe alle nye skytter.

Ny skytte

Vi er altid behjælpelige over for nye skytter, både dem der har tidligere erfaring og bare vil træne ekstra. Men også dem der aldrig har prøvet sporten før.

Vi hjælper med instruktør og våben.

Kom og få nogle rigtig hyggelige timer i selvskab med os.

Firma arrangement / Polterabend

Vi hjælper jer gerne med jeres firma arrangement eller polterabend. Da disse kan samsættes på mange måder er det bedst hvis i kontakter os direkte, så vi finder den bedste løsning for jer.

xxx

xxx